Parlamento narė skatina nebijoti išbandyti savo jėgas mokyklos ribų, drąsiai reikšti savo nuomonę

Parlamento narė skatina nebijoti išbandyti savo jėgas už mokyklos ribų, drąsiai reikšti savo nuomonę. Dalinasi įspūdžiais bei patirtimi:

,,Jeigu sekėte mūsų Vilkaviškio rajono Gražiškių gimnazijos Mokinių Parlamento puslapį, turėjote matyti įrašą, kuriame buvo minimas LMS pirmininkas - Titas Šūmakaris. Renginio metu, jis buvo užsiminęs, jog sausio pabaigoje reikės vienam iš mūsų savivaldos narių vykti į Žiemos forumą, atstovauti mokyklą. Mano pirma mintis buvk "Na, jau aš tai tikrai nevyksiu, dar viena ir visai svetimame mieste... Baisu.. Dar mokyklą atstovauti... Nesugebėsiu.. Didelė atsakomybė".
Artėjo registracijos diena, reikėjo mąstyti, kas važiuos. Tarėmės. Galiausiai nusprendžiau - VYKSIU AŠ. Domėjausi, kas vyksta Žiemos forumo metu, kaip apibūdinamas visas atstovavimas, ar viskas labai oficialu. Sulaukiau atsakymo, jog socializacijos metu vyksta koncertai. Buvo teigiama, jog ten nieko oficialaus: geras laikas su visais, įvairios veiklos, tobulinamos mokinių kompetencijos...Ir, žinokite, aš savim didžiuojuos bei labai džiaugiuosi, jog nedvejodama užsiregistravau. Aš vykau į Tauragę ne dėl gero laiko, ar pamokų praleidimo, o dėl savęs pažinimo, naujų pažinčių. Vykau su mintimi, kad nugalėsiu savo vidines baimes ir sugebėsiu įveikti save, tobulėsiu dvasiškai. Skatinu ir tave išdrįsti dalyvauti renginyje, domėtis aplinka, įgyti naujos patirties - tai visada naudinga!"

Paruošė Vilkaviškio rajono Gražiškių gimnazijos abiturientė bei mokinių savivaldos narė Aura Jankauskaitė
Peržiūros: 15657